Skip to main content

Aanbod voor overheid, non-profit en bedrijven

Wij begonnen ooit als een puur drinkwaterbedrijf, vandaag zijn we een multiservicebedrijf. Onze drijfveer blijft gezond en lekker drinkwater leveren tegen een betaalbare prijs. Maar creatieve oplossingen zoeken voor ongewone vragen, zit in onze genen.

Beheer van sportaccommodaties

Vennoten kunnen rekenen op ondersteuning bij het beheer van hun zwembaden en sportinfrastructuur. Ze krijgen hulp van een performante partner, maar blijven toch zelf het sportief beleid bepalen.

Meer over het beheer van sportaccommodaties

CREAT Service Centrum: doelgericht samenwerken

Voor gemeenten, OCMW’s en en VZW’s die onderworpen zijn aan de wetgeving op de overheidsopdrachten is FARYS een ondersteunende partner voor aankoop, onderhoud, exploitatie en beheer.

Meer over ons Service Centrum

Watermanagement

Voor publieke spelers en bedrijven zijn we de perfecte partner in watermanagement:

  • Ze vinden ons voor alles wat hun afvalwaterbehandeling, water(her)gebruik, hemelwaterafkoppeling en sanitaire installatie aangaat
  • We stonden mee aan de wieg van de legionellawetgeving in 2002 en het ontwerp van de 'Best Beschikbare Technieken' (BBT) in 2007
  • We ontwerpen en bouwen waterzuiveringsinstallaties volgens de recentste aanbevelingen inzake micropolluenten, bijvoorbeeld pesticiden en medicijnen.

Naar AquaDomo