Skip to main content

Vacatures in de kijker

Projectcoördinator drinkwaterprojecten
Brugge

Samen met je collega’s sta je in voor de aanleg van drinkwaterleidingen, riolering en wegenis. Je bent verantwoordelijk voor de aanleg van het drinkwaternet: het vernieuwen van leidingen in het kader van wegeniswerken, het vervangen van verouderde materialen, netuitbreidingen in nieuwe verkavelingen

Je volgt deze projecten op van A tot Z. Je maakt het ontwerp, legt de materialen vast, stuurt de aannemer aan en volgt de werven op tot en met oplevering. Je werkt daarbij nauw samen met andere nutsmaatschappijen. Op jaarbasis coördineer je een 40-tal dossiers.

Solliciteren

Projectcoördinator drinkwater- en rioolaansluitingen
kust-Brugge-Gent

Je bent de technische schakel bij de voorbereiding en uitvoering van drinkwateraftakkingen en rioolaansluitingen in de as kust-Brugge-Gent. Je verleent advies aan particuliere klanten, bouwpromotoren en architecten, je analyseert hun vragen en noden en zoekt mee naar de beste technische oplossing. Je ondersteunt aannemers bij de uitvoering en je ziet toe op de correcte en kwalitatieve uitvoering van de werken. Je helpt je administratieve collega’s met je technische kennis.

Solliciteren

Projectcoördinator onderhoud drinkwater- en rioleringsinfrastructuur
Gent

Je coördineert opdrachten en projecten rond de exploitatie en het onderhoud van drinkwater- en rioleringsnetten. Je volgt verschillende werven op, vanaf de voorbereiding, planning en coördinatie met andere nutsmaatschappijen tot de werfopvolging en oplevering met onderaannemers.

Solliciteren

Werkleider exploitatie Ronse

Als werkleider leid je een team dat bestaat uit adjunct werkleiders en buizenfitters. Samen zorgen jullie voor het onderhoud van het drinkwaternet.

Je verdeelt het werk, volgt op, bewaakt de kwaliteit en efficiëntie en komt oplossingsgericht tussen. Je enthousiasmeert maar zegt even goed klaar en duidelijk waar het op staat. Dankzij jouw enthousiasme en leidinggevende vaardigheden werkt jouw team efficiënt, kwaliteitsvol, klantgericht en met plezier. Wij bieden je een uitdagende en afwisselende job waarbij je een cruciaal aandeel hebt in onze dienstverlening.

Solliciteren

Praktische informatie

Voor vragen over de vacatures of bij problemen bij het sollicieren kan je mailen naar job@farys.be of bellen naar 09 240 03 36.

Niet gevonden wat je zocht?