Skip to main content

Vacatures in de kijker

Adjunct werkleider Zaventem

Je staat in voor de organisatie en coördinatie van de werkzaamheden van je buizenfitters en garandeert zo mee de exploitatie en correcte werking van de drinkwaterinfrastructuur. Combineer je een sterke technische basis met leidinggevende competenties, dan is deze functie iets voor jou.

Solliciteren

Werkleider exploitatie Ronse

Als werkleider leid je een team dat bestaat uit adjunct werkleiders en buizenfitters. Samen zorgen jullie voor het onderhoud van het drinkwaternet.

Je verdeelt het werk, volgt op, bewaakt de kwaliteit en efficiëntie en komt oplossingsgericht tussen. Je enthousiasmeert maar zegt even goed klaar en duidelijk waar het op staat. Dankzij jouw enthousiasme en leidinggevende vaardigheden werkt jouw team efficiënt, kwaliteitsvol, klantgericht en met plezier. Wij bieden je een uitdagende en afwisselende job waarbij je een cruciaal aandeel hebt in onze dienstverlening.

Solliciteren

Projectcoördinator drinkwaterprojecten Brugge

Samen met je collega’s sta je in voor de aanleg van drinkwaterleiding, riolering en wegenis. Je wordt specifiek ingezet voor de aanleg van het drinkwaternet. Dit omvat het vernieuwen van leidingen in het kader van wegeniswerken, het vervangen van verouderde materialen of netuitbreidingen in nieuwe verkavelingen. Je volgt deze projecten van A tot Z. Je maakt het ontwerp, legt de materialen vast, stuurt de aannemer aan en volgt de werven op tot en met de oplevering. Op jaarbasis coördineer je een 40-tal dossiers en werk je nauw samen met andere nutsmaatschappijen.

Solliciteren

Teamverantwoordelijke Klantenwerken Asse

Je leidt een team van administratieve medewerkers (pre-planning en planning) en technisch bezoekers. De werken zelf worden hoofdzakelijk door aannemers uitgevoerd. Als teamverantwoordelijke zorg je dat het team zijn werk goed en graag doet, kom je tussen bij problemen, vang je externe klachten op en bewaak je de goede samenwerking met interne en externe partners. Dankzij jouw enthousiasme en leidinggevende vaardigheden werkt jouw team efficiënt, kwaliteitsvol, klantgericht en met plezier. Wij bieden je een uitdagende en afwisselende job waarbij je een cruciaal aandeel hebt in onze dienstverlening.

Solliciteren

Praktische informatie

Voor vragen over de vacatures of bij problemen bij het sollicieren kan je mailen naar job@farys.be of bellen naar 09 240 03 36.

Niet gevonden wat je zocht?

Contacteer ons