TMVW 100 jaar

12/03/2023

De Tussengemeentelijke Maatschappij der Vlaanderen voor Waterbedeling werd opgericht op 11 maart 1923 en staat sindsdien in voor de drinkwaterbevoorrading in Oost- en West-Vlaanderen en Vlaams-Brabant.

Het bedrijf evolueerde van vooral toevoerbedrijvigheid naar ook drinkwaterdistributie in opdracht van de steden en gemeenten in het werkingsgebied. Sinds 2005 ondersteunt ons bedrijf hen ook in hun gemeentelijke saneringsopdrachten.

We stellen onze uitgebreide technische, operationele en administratieve expertise verder ook ter beschikking van de steden en gemeenten ter ondersteuning van hun uitdagingen op het vlak van sport- en recreatiebeheer en aankoopbeleid.

Om naast de kernactiviteit drinkwater de eigenheid van de verscheidene nieuwe dienstverlening, maar ook de samenhang ervan te duiden, kwam TMVW vanaf 2014 buiten onder de merknaam ‘FARYS’. Voor alle formele aangelegenheden zoals overeenkomsten, facturatie, … bleef ‘TMVW’ de bedrijfsbenaming.

Farys groeide inmiddels uit tot een begrip in elk van de onderscheiden activiteitsgebieden.

Naar aanleiding van het honderdjarig bestaan wordt dit voortaan ook de officiële bedrijfsnaam.

Een actueel nieuw logo vertaalt voorts niet alleen duidelijker de verschillende activiteiten, maar ook de wijze waarop Farys zich inzet als ‘ontzorgende partner’: betrouwbaar, dynamisch, vernieuwend, duurzaam en positief en aanspreekbaar.

 

Image
Logo Farys

Niet gevonden wat je zocht?