Geplande werken Oudenaarde - DOM-171/23/000-D

Startdatum werken 04-09-2023
Einddatum werken 27-03-2024
Effect op de waterlevering wateronderbreking

Beste bewoner,

 

Binnenkort voeren we werken uit in je buurt. We begrijpen dat dit vervelend kan zijn. Daarom werken we samen met andere nutsbedrijven, zodat je straat maar één keer open hoeft. En nadien herstellen we alles in zijn originele staat.

 

De Nederstraat wordt in twee fases aangepakt. Elke fase omvat de aanleg van de nutsleidingen inclusief alle overkoppelingen tot het definitief herstel van de bestrating.

 

Fase 1: Van 4 september 2023 tot 31 oktober 2023. Werken in de Nederstraat langs beide kanten van hoek Tacambaroplein tot t.h.v. Nederstraat nr. 45.

 

Fase 2: Van 1 februari 2024 tot 31 maart 2024. Werken van in de Nederstraat langs beide kanten van nr. 45 tot t.h.v. nr. 9. In de Kattestraat langs de onpare kant van hoek Nederstraat tot t.h.v. nr. 29.

 

Tijdens de eerste fase wordt de Nederstraat afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. De straat blijft toegankelijk voor fietsers en voetgangers. Er wordt een omleiding voorzien langs de Einestraat. Voor het zwaar verkeer wordt een omleiding voorzien vanaf de Matthijs Casteleinstraat. Plaatselijk verkeer zal toegelaten zijn in de Nederstraat langs de Markt tot t.h.v. de Kattestraat. Het plaatselijk verkeer kan dan wegrijden langs de Kattestraat. Hiervoor wordt de rijrichting aangepast tot t.h.v. nr. 6. Tussen nr. 6 en De Woeker zal in de Kattestraat tijdelijk tweerichtingsverkeer toegelaten worden voor plaatselijk verkeer.

 

Om de levering van de handelszaken te garanderen worden tijdelijke laad- en loszones gecreëerd op volgende locaties:

 

- Wijngaardstraat (1ste plaatsen voorbij gevel Panos)

 

- Hoogstraat ter hoogte van Pompstraat (langs interimkantoor)

 

- Hoogstraat ter hoogte van Kruisstraat (langs Domino pizza)

 

Deze zullen elke werkdag beschikbaar zijn van 14u tot 16.0u.

 

Er wordt ook een verzamelplaats voorzien voor de vuilnisophaling t.h.v. de tijdelijke laad- en loszone in de Wijngaardstraat. Bewoners met een beperkte mobiliteit kunnen hun vuilbakken voor hun voordeur plaatsen en werfleider Ferdi Balun contacteren. De aannemer zal dan op vraag de vuilbakken naar de verzamelplaats brengen.

 

De aannemer weet van het “Weekend van de Klant” op 31 september en 1 oktober, een weekend dat voor handelaars belangrijk is. De afspraak is dat de werf zo netjes mogelijk is tegen de vrijdagavond.

 

Andere vragen? 078 35 35 99 (ma - vrij / 8u - 18u) Storing of defect? 078 35 35 88 (24/24, 7/7)

 

Raadpleeg onze websites: www.farys.be/werken of www.farys.be/werken-in-de-buurt

 

Bedankt voor je begrip en samenwerking.

Locatie

Nederstraat, Kattestraat