Onvoorzien werk Sint-Lievens-Houtem -

Startdatum werken 09-07-2024
Startuur 22:00
Effect op de waterlevering wateronderbreking

Wat is er aan de hand?

Door een breuk in een waterleiding heb je tijdelijk geen water. Wij stellen alles in het werk om dit zo snel mogelijk op te lossen. Onze excuses voor het ongemak.

Tijdens de wateronderbreking

Vermijd het gebruik van water: laat dus alle kranen dicht en zorg dat toestellen die water verbruiken, uitgeschakeld zijn: wasmachine, vaatwasser,…

Wanneer de storing is opgelost

In lege binnenleidingen die opnieuw vollopen, komen soms deeltjes los die problemen kunnen veroorzaken aan de boiler, het toilet,…

  • Komt er bruin of troebel water uit de kraan? Zet dan na de werken de koudwaterkranen gedurende enkele minuten open. Haal wel eerst het zeefje uit de kranen, zodat het niet verstopt.
  • Toiletten zijn gevoelig aan verstopping. Spoel ze daarom pas op het laatst door.
  • Wacht even met wassen tot je weer helder water hebt. Heb je al een was aangezet? Hou de was dan nat en was opnieuw zodra het water uit de kraan weer helder is. Zo voorkom je dat er vlekken in het wasgoed achterblijven.
  • Komt er minder water uit de kraan? Dit komt omdat de waterdruk zich weer moet herstellen. De druk neemt langzaam weer toe.
    Woon je in een appartementsgebouw (2de verdieping of hoger), dan moet de drukverhogingsinstallatie misschien worden heropgestart. Neem hiervoor contact op met de eigenaar of de vereniging van mede-eigenaars.

Meer informatie

Via deze pagina houden we je op de hoogte. Heb je toch nog vragen? Bel ons dan op het nummer 078 35 35 88.

 

Locatie

Maalbroekstraat (9520)
Wettersesteenweg (9520) even nummers van 102 tot 170