Geplande werken Gent -

Startdatum werken 05-08-2024
Einddatum werken 14-08-2024
Effect op de waterlevering geen impact

Beste bewoner

Farys voert tussen 5 augustus en 14 augustus 2024 herstellingswerken aan de rioleringsinfrastructuur uit. Door onvoorziene (weers)omstandigheden kan de planning wijzigen.

Om de hinder zoveel mogelijk te beperken, willen wij u via deze brief een overzicht geven van de werken en een antwoord bieden op een aantal concrete en praktische vragen.

1. Verwachte hinder

De Maaltebruggestraat ( tussen Voskenslaan en Leeuwerikstraat ) wordt afgesloten voor alle verkeer (exclusief voetgangers en (brom) fietsers). Plaatselijk verkeer blijft mogelijk tot aan de grens der werken. De werfzone bevindt zich in de rijbaan gelegen in de Maaltebruggestraat ter hoogte van huisnummer 212. Het betreft de herstelling van een verzakking.

2. Specifieke maatregelen per gebruiker

  • Voetgangers behouden hun doorgang.
  • Fietsers worden geleid via een beveiligde doorgang / tijdelijk fietspad langs de werfzone via de parkeerstrook.
  • Gemotoriseerd verkeer dient een omleiding te volgen: komende van Voskenslaan -> Reigerstraat ->Ganzendries -> Tuinwijklaan -> Leeuwerikstraat.
  • Gemotoriseerd verkeer dient een omleiding te volgen: komende van Maaltebruggestraat ->Leeuwerikstraat -> Tuinwijklaan -> Voskenslaan.

3. Bijkomende vragen?

U vindt meer informatie over de werken op onze website https://werken.farys.be/ of via de FAQ op www.farys.be/werken-in-de-buurt. U kunt ook terecht bij onze klantendienst op het nummer 078 35 35 99 met vermelding van dossiernummer 81773997. Woont u in een appartementsgebouw? Mogen wij u dan vragen om deze brief ook op te hangen in de algemene delen, zodat alle bewoners op de hoogte zijn?

Alvast bedankt voor uw begrip

 

 

Marleen Porto-Carrero
algemeen directeur

Locatie

Ganzendries (9000)
Leeuwerikstraat (9000)
Maaltebruggestraat (9000)
Reigerstraat (9000)
Tuinwijklaan (9000)
Voskenslaan (9000)