Geplande werken Middelkerke -

Startdatum werken 09-07-2024
Einddatum werken 09-07-2024
Effect op de waterlevering wateronderbreking

Wat is er aan de hand?

We voeren werken uit aan een aftakking op het leidingennet. Op die manier kunnen we er ook in de toekomst voor zorgen dat er elke dag drinkwater van uitstekende kwaliteit uit de kraan komt.

Tijdens de werken

Wanneer we aan het werk zijn, is het mogelijk dat er tijdelijk geen water uit de kraan komt. We informeren je hierover via deze webpagina en per sms, e-mail of verwittigingskaartje.

Vermijd het gebruik van water: laat dus alle kranen dicht en zorg dat toestellen die water verbruiken, uitgeschakeld zijn: wasmachine, vaatwasser,…

Na de werken

In lege binnenleidingen die opnieuw vollopen, komen soms deeltjes los die problemen kunnen veroorzaken aan de boiler, het toilet,…

  • Komt er bruin of troebel water uit de kraan? Zet dan na de werken de koudwaterkranen gedurende enkele minuten open. Haal wel eerst het zeefje uit de kranen, zodat het niet verstopt.
  • Toiletten zijn gevoelig aan verstopping. Spoel ze daarom pas op het laatst door.
  • Wacht even met wassen tot je weer helder water hebt. Heb je al een was aangezet? Hou de was dan nat en was opnieuw zodra het water uit de kraan weer helder is. Zo voorkom je dat er vlekken in het wasgoed achterblijven.
  • Komt er minder water uit de kraan? Dit komt omdat de waterdruk zich weer moet herstellen. De druk neemt langzaam weer toe.
    Woon je in een appartementsgebouw (2de verdieping of hoger), dan moet de drukverhogingsinstallatie misschien worden heropgestart. Neem hiervoor contact op met de eigenaar of de vereniging van mede-eigenaars.

Meer informatie

Via deze pagina houden we je op de hoogte. Heb je toch nog vragen? Bel ons dan op het nummer 078 35 35 88.

 

Locatie

Abdisweg (8433) van 15 tot 15A
Loviestraat (8433) van 6 tot 12
Loviestraat (8433) van 7 tot 9
Ooststraat (8433) van 6 tot 6