Wegbeschrijving

Hoofdzetel Gent - Stropstraat

Site in Zaventem

Magazijn - Zwijnaarde

Hoofdzetel

Stropstraat 1
9000 Gent

Met het openbaar vervoer

Lijnen 34, 35, 36, 70, 71, 72, 73, 74, 76, 77, 78 en 35 komen van het Sint-Pietersstation en stoppen aan de Heuvelpoort, in de buurt van de hoofdzetel van Farys: sla de Normaalschoolstraat in en neem vervolgens links de Ottergemsesteenweg. Onze gebouwen bevinden zich een beetje verder links aan het kruispunt met de Stropstraat.

Met de auto

Je komt uit de richting van Brussel

Neem de E40 richting Oostende. Ter hoogte van de verkeerswisselaar in Zwijnaarde neem je de E17 richting Antwerpen. Neem afrit Gent Centrum. Rechts houden (naast viaduct) naar beneden "alle richtingen" volgen en daarna links voorsorteren. Aan de eerste verkeerslichten links onder de viaduct rijden (= Sint-Lievenslaan). Aan de eerste lichten sla je linksaf, de Normaalschoolstraat in en neem je links de Ottergemsesteenweg. Onze gebouwen bevinden zich een beetje verder aan de linkerkant, aan het kruispunt met de Stropstraat.

Je komt uit de richting van Oostende

Neem de E40 richting Brussel. Ter hoogte van de verkeerswisselaar in Zwijnaarde neem je de E17 richting Antwerpen. Neem afrit Gent Centrum. Rechts houden (naast viaduct) naar beneden "alle richtingen" volgen en daarna links voorsorteren. Aan de eerste verkeerslichten links onder de viaduct rijden (= Sint-Lievenslaan). Aan de eerste lichten sla je linksaf, de Normaalschoolstraat in en neem je links de Ottergemsesteenweg. Onze gebouwen bevinden zich een beetje verder aan de linkerkant, aan het kruispunt met de Stropstraat.

Je komt uit de richting van Antwerpen

Neem de E17 richting Gent. Neem afrit Gent Centrum. Rechts houden (naast viaduct) naar beneden "alle richtingen" volgen en daarna links voorsorteren. Aan de eerste verkeerslichten links onder de viaduct rijden (= Sint-Lievenslaan). Aan de eerste lichten sla je linksaf, de Normaalschoolstraat in en neem je links de Ottergemsesteenweg. Onze gebouwen bevinden zich een beetje verder aan de linkerkant, aan het kruispunt met de Stropstraat.

Je komt uit de richting van Kortrijk

Volg de E17 richting Gent. Neem afrit Gent Centrum. Rechts houden (naast viaduct) naar beneden "alle richtingen" volgen en daarna links voorsorteren. Aan de eerste verkeerslichten links onder de viaduct rijden (= Sint-Lievenslaan). Aan de eerste lichten sla je linksaf, de Normaalschoolstraat in en neem je links de Ottergemsesteenweg. Onze gebouwen bevinden zich een beetje verder aan de linkerkant, aan het kruispunt met de Stropstraat.

Site in Zaventem

J.B. Devlemincklaan 59
1930 Zaventem

Met de auto

Het gebouw ligt vlakbij R0, E40 en N2.

Met de bus

Bussen 351, 358, 616 en 652 passeren aan de bushalte 'Zaventem De Vlemincklaan'.

Magazijn in Zwijnaarde

Ons centraal magazijn bevindt zich in het industriepark Nederzwijnaarde, op het beveiligde bedrijventerrein van Alinso.

Postbus 29 Nederzwijnaarde 2 9052 Zwijnaarde

Met de auto

De site ligt vlakbij E17, E40, N60 en R4.

Met de bus

Bussen 45, 47, 70 en 72 passeren aan de bushalte 'Brug E17'. Deze bussen passeren ook aan het Sint-Pietersstation.

Not found what you were looking for?

More Info

Other websites