Geen water of drukproblemen

Geen water

Komt er geen water uit de kraan, controleer dan volgende zaken:

Drukproblemen

Waterdruk is de kracht waarmee het water uit je kraan komt. De druk hangt af van verschillende factoren zoals de waterdruk op het net, het waterverbruik in je straat, werken in de buurt …

Heb je minder druk, wacht dan een uurtje vooraleer je ons contacteert. Er is veel kans dat het om een tijdelijk drukprobleem gaat dat zich vanzelf oplost.

Te weinig druk?

Controleer eerst volgende zaken:

Wanneer bel je een loodgieter of installateur?

  • Als er te weinig druk is op 1 kraan. Vermoedelijk is er een binnenleiding verstopt of moeten de kraanzeefjes vervangen worden.
  • Als er alleen te weinig druk is wanneer je warm water neemt. Waarschijnlijk is er een probleem aan de boiler of warmwaterinstallatie.
  • Als je drukregelaar defect is.

In appartementsgebouwen met 4 of meer verdiepingen contacteer je de eigenaar of syndicus. Er kan immers een probleem zijn met de drukverhogingsinstallatie.

Te veel druk?

Contacteer een loodgieter of installateur.

Te veel druk is meestal te wijten aan een probleem aan de binneninstallatie. De keerklep aan de boiler of het warmwatercircuit kan defect zijn. Dit is gevaarlijk voor het hele drinkwaternet.

In appartementsgebouwen met 4 of meer verdiepingen contacteer je de eigenaar of syndicus. Er kan immers een probleem zijn met de drukverhogingsinstallatie.

Veelgestelde vragen

Niet gevonden wat je zocht?

Storing melden?

Onze defectenlijn is 24 uur per dag,
7 dagen op 7 bereikbaar.

 078 35 35 88

Waar werken wij?

Bekijk het overzicht

Op de hoogte blijven?

Bezorg ons je gegevens

Meer info

Andere websites